Let's create together!

MEDIAGALLERY

TOIZZCrowdfunding film voor Tozz

MEDIAGALLERY

RAMPOEFENING HUBERTUSTUNNELBij deze productie werd er gesimuleerd dat er in de Hubertustunnel een ongeluk was ontstaan waarbij brand was uitgebroken. Via de sluizen werden de slachtoffers van de ene naar de andere buis gebracht waar ze werden verzorgd.

LIPDUBEen lipdub opnemen is een van de leukste projecten om te doen.
Ik hou van dynamiek in een lipdub, d.w.z. dat er actie moet zijn. Alleen zwaaiende mensen in beeld brengen is niet mijn style.

Lipdubs kan ik overal opnemen maar bij Avifauna hebben ze een mooi park met gevarieerde uitzichten waarvan we gebruik kunnen maken.

VERPLEEGHUIS OVERRHYNVoor verpleeghuis Overrhyn in Leiden hebben we met een compleet team, cameraman, regisseur en geluidsman deze film vervaardigd.
Het is een voorlichtingsfilm om toekomstige bewoners en hun familie voor te lichten over de gang van zaken en mogelijkheden in het huis.

Omdat het niet te statisch moest worden hebben we er voor gekozen om een persoon centraal te stellen die een kijkje komt nemen in het huis. Een oud bewoner geeft op spontane manier een rondleiding waarbij de belangrijste zaken aan bod komen.

ZORGSUPPORTBedrijfsfilm Zorgsupport

PLAATSEN STEUNHARTHet plaatsen van een steunhart gebeurt als de hartfunctie van bijna is uitgevallen. Door gebruik te maken van een kleine camera kon ik vrij dichtbij filmen waardoor alles goed te zien is. Hierdoor is de film voor sommige mensen minder geschikt om naar te kijken.